My Story
Connecting people with the flavors of nature


Ik kies voor plant-based omdat ik dierproductie niet per se als voeding zie die ik wil stimuleren en mijn ecologische voetafdruk niet nog groter wil maken.
Bij het klaarmaken van mijn gerechten laat ik me inspireren door de wereldkeuken en verse pure groenten.
De kant-en-klare maaltijden worden geserveerd in herbruikbare of goed gerecycleerde verpakkingen.
De keuze van mijn ingrediënten is afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.
Ik werk samen met plaatselijke boerderijwinkels en verkies lokaal geteelde groenten, kruiden en fruit.

Ik ben Lucy van Lucy'Spoonfull en hou van eten klaarmaken, vooral wanneer het ons lichaam en de wereld om ons heen ten goede komt.
Mijn doel is om drukbezette huishoudens te voorzien van kant-en-klare maaltijden. Sommige ingrediënten vergen immers een flinke portie aandacht.
Met mijn feestje in de keuken breng ik een glimlach aan tafel.

Waar ik blij van word, is voedsel in zijn puurste vorm te oogsten en te verwerken.
Die voeling met moeder aarde in de ingrediënten wil ik graag delen in workshops, samen proeven, ruiken en gemakkelijk en gezonde gerechtjes creëren.
Als je nog niet bekend bent met plant-based koken, is dit de perfecte manier om kennis te maken met bewust plantaardige voeding.
Voed jouw leven met Lucy'Spoonfull en ontdek de pure vreugde van gezond genieten.